Smakfulle retter til hyggelige anledninger
Vi på Kokkens Mat tilbereder smakfulle retter til barnedåp, konfirmasjon, bryllup, firmafest, julebord og andre hyggelige anledninger.
Vår tilgang til ferske og lokale råvarer gir et unikt utgangspunkt for de gode catering-opplevelsene.
Dersom du ønsker det kan vi også bistå med både servering og levering, mot et lite tillegg i prisen.
(Alle priser er pr. person, minimum 10 personer)
Kokkens utvalgte: 350,-
Fransk potetsalat, sesongens salat, eggerøre, varmrøkt laks, roastbeef med pepperrotkrem, spekeskinke, pestoskinke, salami, aioli, steinovnsbakt brød og focaccia.
Kokkens klassiske: 245,-
Spekeskinke, fenalår, lammerull, jegerskinke, roastbiff, røkt laks, eggerøre, potetsalat, waldorfsalat, grovt og fint brød, smør.
Kokkens koldtbord: 259,-
Røkt laks, eggerøre, roastbiff, remulade og løk. Kokt, røkt skinke, lammerull, kylling- og karrisalat, spekeskinke, fenalår, potetsalat, rømme og flatbrød, jegerskinke og waldorfsalat. Brød og smør medfølger.
Utvalgte varmretter med pristillegg:
Kylling, kjøttkaker og ris 50,-
Biffgryte med ris, salat og dressing 85,-
Biff stroganoff med ris, salat og dressing 99.-
Finnebiff med potetmos, baconsurret rosenkål og tyttebær 150,-
Urtebakt laksefilet med stekte poteter og salat 70,-
Bestill catering(Alle priser er pr. person, minimum 5 personer)
Selskap over 50 personer gis pristilbud.
Suppe:
Blomkålsuppe med bacon og parmesan 65,-
Aspargessuppe 50,-
Norsk løksuppe 50,-
Forrett:
Carpaccio av kalv med ruccolasalat 125,-
Gravlaks med dillstuede poteter og sennepssaus 125,-
Spekeskinke med asparges og sommersalat 125,-
Hovedrett:
Helstekt ytrefilet med fondantpotet sesongens grønnsaker og rødvinssaus 325,-
Bakt torskerygg med sellerirotpurré, smørsaus og bakte grønnsaker 299,-
Lammeskank med potetmos, smørstekte rotgrønnsaker og rødvinssaus 325,-
Dessert:
Panna cotta med coulis 75,-
Ostekake 65,-
Sjokolade-delice 99,-
(Alle priser er pr. person, minimum 10 personer)
Gyros tallerken med kylling eller biffkjøtt, salat,
tzatziki, syltet rødløk og stekt potet 199,-
Lasagne med salat, dressing loff og smør 169,-
Lapskaus med flatbrød 159,-
Kyllinggryte med ris, salat, dressing, loff og smør 199,-
Biffgryte med ris, loff, salat og dressing 199,-
Biff stroganoff med potetmos, salat og dressing 225,-
Finnebiff med potetmos, baconsurret rosenkål og tyttebær 325,-
Svinekjøttgryte med ris, salat og dressing 179,-
Tacobuffet 225,-
Baccalao med salat og brød 230,-
Lammestek med fløtepotet, saus og grønnsaker 325,-
Urtelaks med stekte poteter, agurksalat og rømme 225,-
Fiskesuppe med brød 199,-
Stekt kveite med potet, remulade og råkost 199,-
Kjøttkaker i brun saus med potet og grønnsaker 169,-
Saltkjøtt med potet, sjy, stappe og pølse 250,-
Koteletter med fløtepotet, saus og grønnsaker 210,-
Tapas for 2 pers: 649,- pr brett (må bestilles i hele brett)
manchego, brie med syltetøy, kyllingklubber, chilipølser, kjøttboller, lefserull med røkt laks, spekeskinke, roastbiff med syltet rødløk, marinert jarlsberg, marinert scampi, gresk salat, brokkolisalat, aioli og focaccia.
Kald tapastallerken: 250,-
Marinert scampi
Tapaspølser med coleslaw
Ost
Spekeskinke med aioli
Focaccia
Varm tapastallerken: 250,-
Chillipølser
Asparges med spekeskinke
Satayspyd
Poteter i urteolje
Kyllingklubber
Focaccia
Kokkens tapas: 399,- (Minimum 10 personer)
Marinerte tigerreker, lefseruller med fenalår, speke og osteanretning, brokkolisalat med bacon, gresk salat med fetaost og oliven, aioli, og tzatziki, focaccia, smør.
Varmmat: Kjøttboller, spareribs og poteter i urteolje
Klassisk tapas: 470,- (Miniumum 20 pers)
marinerte tigerreker, marinert laks med maiskrem, syltet rødløk, roastbiffsalat med dressing, quesadilla med salsa, stekt lammefilet på brød med chillimajo, bruschetta med røkelakskrem, ost og spekeskinkefat, aioli, yoghurt med urter, mini baguetter og focaccia
som en liten dessert følger det med minibakkels med salt karamell
Varmmat:
glasert spareribs, kjøttboller i tomatsalsa, kyllingklubber, tapaspølsemix.
(Alle priser er pr. person, minimum 10 personer)
Julelunsj: 279,- pr pers
Lammerull, ribberull, juleskinke, fenalår, roastbeef, badsturøkt lammelår
røkt laks
2 sorter sild
eggerøre
potetsalat
italiensk salat
smør og brød, julebrød
Julebord med middag og dessert 425,- pr pers
Lammerull, ribberull, juleskinke, fenalår, roastbeef, badsturøkt lammelår
røkt laks
2 sorter sild
eggerøre
potetsalat
italiensk salat
smør og brød, julebrød
Julemiddag:
ribbe, pinnekjøtt, julesaus, rødkål, kålrotstappe, potet, julepølse
Karamellpudding med cognacsaus eller riskrem med rødsaus.
Julemiddag: 399,- pr pers
ribbe, pinnekjøtt, julesaus, rødkål, kålrotstappe, potet, julepølse og medisterkaker
Ribbemiddag: 350 ,- pr pers
Ribbe, potet, julesaus, rødkål, medisterkaker
Pinnekjøttmiddag: 389,- pr pers
Pinnekjøtt, potet, sjy, kålrotstappe, julepølse
Lutefiskmiddag: 399,- pr pers
Lutefisk, potet, ertestuing bacon, sennepssaus, brunost, sirup, kålrotstappe
Juletallerken 350,- pr pers
2 biter pinnekjøtt, 2 biter ribbe, potet, julesaus, rødkål, kålrotstappe, julepølse og medisterkake.
Ribbesmørbrød med rødkål 149,- pr Stykk
Julesnitter 28,- pr stykk
Juletapas: (minimum 10 pers) 425,- pr pers
Saltede mandler
Rødkål og mandarin salat med nøtter
baconsurret dadler
ost og spekemat fat
juleskineke med chili og appelsin marmelade
lefseruller med fenalår
Ribberilett med urter og med toast
aioli og focaccia
Varmmat:
spicy medisterboller med eplechutney
saltbakt potet
Dessert:
Pannacotta med bringebærsaus 75,- pr pers
riskrem med rødsaus 60,- pr pers
Karamellpudding med cognacsaus 75,- pr pers
multekrem med krumkaker 120,- pr pers
Assorterte snitter 28,-
Delux snitter 33,-
Assorterte bagetter 89,-
Varm taco-bagett 99,-
Varm kylling-bagett 99,-
Varm biff-bagett 99,-
Lunsjtallerken 230,-
Karbonadesmørbrød 139,-
Pizza:
Pizzaen vår er beregnet til 3-4 voksne personer.
Salat og dressing kan bestilles som tillegg. 50,- pr pers.
Kokkens klassiske pizza 299,-
Kokkens baconpizza 340,-
Kokkens tacopizza 350,-
Kokkens spesialpizza 350,-
Bestill catering