Dette nettstedet bruker informasjonskapsler slik at vi kan gi deg en best mulig brukeropplevelse. Informasjon om hver informasjonskapsel lagres i nettleseren din og utfører blant annet funksjoner som å gjenkjenne deg når du kommer tilbake til nettstedet vårt..
Butikken
Vår tilgang til ferske og lokale råvarer gir et unikt utgangspunkt for de gode mat-opplevelsene.
Historien om Kokkens Mat
Kokkens Mat As er en kombinert delikatesse- og cateringbedrift.
Roy Erik Pedersen og Oddvar Larsen startet kokkens mat i 1994 og har over 30 år fått på plass en godt innarbeid bredrift.
I dag eies og drives Kokkens mat av Kristian Olsen og Rolf Helge Øvergaard Ingebrigtsen, som overtok stafettpinnen 01.07.24. ganske nøyaktig 30 år etter at bedriften ble startet.
Bedriften har sine lokaler og produksjonsanlegg i bygget til REMA 1000 på Seljestad. vi brenner lidenskapelig for kjøtt og har lyst til å få fram i lyset stykningsdeler som ikke er så vanlige å bruke i norge, men som vi bestemt mener fortjener en plass blant biffstykkene.
Vi produserer også mye tradisjonsrik mat, som Blodpølse, gomme, Sylte, Lammerull, Bacon og mye annet snadder.
Vi har også et stort utvalg av Catering til store og små selskap og lager gladelig maten til akkurat ditt selskap eller sammenkomst.
Åpningstid:
Mandag til fredag – 09:00 – 18:00
Lørdag – 10:00 – 16:30