Smakfulle retter til hyggelige anledninger
Vi på Kokkens Mat tilbereder smakfulle retter til barnedåp, konfirmasjon, bryllup, firmafest, julebord og andre hyggelige anledninger.
Vår tilgang til ferske og lokale råvarer gir et unikt utgangspunkt for de gode catering-opplevelsene.
Dersom du ønsker det kan vi også bistå med både servering og levering, mot et lite tillegg i prisen.
(Alle priser er pr. person, minimum 10 personer)
Kokkens utvalgte: 369,-
Fransk potetsalat, sesongens salat, eggerøre, varmrøkt laks, roastbeef med pepperrotkrem, spekeskinke, pestoskinke, salami, aioli, steinovnsbakt brød og focaccia.
Kokkens klassiske: 255,-
Spekeskinke, fenalår, lammerull, jegerskinke, roastbiff, røkt laks, eggerøre, potetsalat, waldorfsalat, grovt og fint brød, smør.
Kokkens koldtbord: 269,-
Røkt laks, eggerøre, roastbiff, remulade og løk. Kokt, røkt skinke, lammerull, kylling- og karrisalat, spekeskinke, fenalår, potetsalat, rømme og flatbrød, jegerskinke og waldorfsalat. Brød og smør medfølger.
Utvalgte varmretter med pristillegg:
Kylling, kjøttkaker og ris 65,-
Biffgryte med ris, salat og dressing 99,-
Biff stroganoff med ris, salat og dressing 129.-
Finnebiff med potetmos, baconsurret rosenkål og tyttebær 199,-
Urtebakt laksefilet med stekte poteter og salat 99,-
Bestill catering(Alle priser er pr. person, minimum 5 personer)
Selskap over 50 personer gis pristilbud.
Suppe:
Blomkålsuppe med bacon og parmesan 129,-
Gazpacho med gratinert toast 129,-
Norsk potet og løksuppe 125,-
Forrett:
Carpaccio av kalv med ruccolasalat 125,-
Gravlaks med dillstuede poteter og sennepssaus 125,-
Spekeskinke med asparges og sommersalat 125,-
Hovedrett:
Helstekt ytrefilet med fondantpotet sesongens grønnsaker og rødvinssaus 399,-
Bakt kveite med sellerirotpurré, smørsaus og bakte grønnsaker 325,-
Lammeskank med potetmos, smørstekte rotgrønnsaker og rødvinssaus 349,-
Dessert:
Panna cotta med coulis 149,-
Bavarois Mascarpone sitron 149,-
Sjokolade-delice 169,-
(Alle priser er pr. person, minimum 10 personer)
Gyros tallerken med kylling eller biffkjøtt, salat,
tzatziki, syltet rødløk og stekt potet 225,-
Lasagne med salat, dressing loff og smør 179,-
Lapskaus med flatbrød 169,-
Kyllinggryte med ris, salat, dressing, loff og smør 225,-
Biffgryte med ris, loff, salat og dressing 225,-
Biff stroganoff med potetmos, salat og dressing 225,-
Finnebiff med potetmos, baconsurret rosenkål og tyttebær 379,-
Svinekjøttgryte med ris, salat og dressing 189,-
Tacobuffet 225,-
Baccalao med salat og brød 249,-
Lammestek med fløtepotet, saus og grønnsaker 349,-
Urtelaks med stekte poteter, agurksalat og rømme 225,-
Fiskesuppe med brød 199,-
Stekt kveite med potet, remulade og råkost 249,-
Kjøttkaker i brun saus med potet og grønnsaker 189,-
Saltkjøtt med potet, sjy, stappe og pølse med ertesuppe 279,-
Koteletter med fløtepotet, saus og grønnsaker 225,-
Tapas for 2 pers: 649,- pr brett (må bestilles i hele brett)
manchego, brie med syltetøy, kyllingklubber, chilipølser, kjøttboller, lefserull med røkt laks, spekeskinke, roastbiff med syltet rødløk, marinert jarlsberg, marinert scampi, gresk salat, brokkolisalat, aioli og focaccia.
Tapas for 1 pers: 299,-
panert kylling, baconsyltetøy, 3 sorter ost, salte mandler, 3 sorter spekeskinke/salami, gresk salat, syltet rødløk, scampi, oliven, fylt paprika, padron, foccacia og aioli
Kokkens tapas: 399,- (Minimum 10 personer)
Marinerte tigerreker, lefseruller med fenalår, speke og osteanretning, brokkolisalat med bacon, gresk salat med fetaost og oliven, aioli, og tzatziki, focaccia, smør.
Varmmat: Kjøttboller, spareribs og poteter i urteolje
Klassisk tapas: 499,- (Miniumum 20 pers)
marinerte tigerreker, marinert laks med maiskrem, syltet rødløk, roastbiffsalat med dressing, quesadilla med salsa, stekt lammefilet på brød med chillimajo, bruschetta med røkelakskrem, ost og spekeskinkefat, aioli, yoghurt med urter, mini baguetter og focaccia
som en liten dessert følger det med minibakkels med salt karamell
Varmmat:
glasert spareribs, kjøttboller i tomatsalsa, kyllingklubber, tapaspølsemix.
Julelunsj: 299,- pr pers
Lammerull, ribberull, juleskinke, fenalår, roastbeef,
røkt laks
Gravet tyttebærlaks
2 sorter sild
eggerøre
waldorfsalat
potetsalat
italiensk salat
smør og brød og julebrød
Julebord med middag og dessert 469,- pr pers
Lammerull, ribberull, juleskinke, fenalår, roastbeef,
Gravet tyttebærlaks
røkt laks
2 sorter sild
eggerøre
waldorfsalat
potetsalat
italiensk salat
smør og brød, julebrød
Julemiddag: 450,- pr pers
ribbe, pinnekjøtt, julesaus, rødkål, kålrotstappe, potet, julepølse og medisterkaker
Ribbemiddag: 399 ,- pr pers
Ribbe, potet, julesaus, rødkål, medisterkaker
Pinnekjøttmiddag: 425,- pr pers
Pinnekjøtt, potet, sjy, kålrotstappe, julepølse
Lutefiskmiddag: 459,- pr pers
Lutefisk, potet, ertestuing bacon, sennepssaus, brunost, sirup, kålrotstappe
Juletallerken 369,- pr pers
2 biter pinnekjøtt, 2 biter ribbe, potet, julesaus, rødkål, kålrotstappe, julepølse og medisterkake.
Ribbesmørbrød med rødkål 159,- pr Stykk
Julesnitter 30,- pr stykk
Dessert:
Riskrem med rødsaus 65,- pr pers
Karamellpudding med cognacsaus 80,- pr pers
Multekrem med krumkaker 139,- pr pers
Juletapas: 449,-
Pepperkaker med blåmuggost og syltetøy
rødkålsalat med mandarin
dadler med bacon
hvitløksmarinerte scampi
tomat og rødløksalat med balsamico
Blinis med rømme og svin og sprø spekeskinke
lefseruller med røkt laks
rødbeteaioli
fylt paprika
marinert jarlsberg
focaccia
varmat
Soyaglasert ribbe
kylling klubber
Assorterte snitter 30,-
Glutenfrie snitter: 35,-
Delux snitter 35,-
Assorterte rundstykker 35,-
Assorterte bagetter 89,-
Varm taco-bagett 99,-
Varm kylling-bagett 99,-
Varm biff-bagett 99,-
Lunsjtallerken 230,-
Karbonadesmørbrød 139,-
Pizza:
Pizzaen vår er beregnet til 3-4 voksne personer.
Salat og dressing kan bestilles som tillegg. 50,- pr pers.
Kokkens klassiske pizza 299,-
Kokkens baconpizza 340,-
Kokkens tacopizza 350,-
Kokkens spesialpizza 350,-
Bestill catering