Smakfulle retter til hyggelige anledninger

Vi på Kokkens Mat tilbereder smakfulle retter til barnedåp, konfirmasjon, bryllup, firmafest, julebord og andre hyggelige anledninger.

Vår tilgang til ferske og lokale råvarer gir et unikt utgangspunkt for de gode catering-opplevelsene.

Dersom du ønsker det kan vi også bistå med både servering og levering, mot et lite tillegg i prisen.

Koltbord

(Alle priser er pr. person, minimum 10 personer)

Kokkens utvalgte: 250,-
Fransk potetsalat, sommersalat, eggerøre, varmrøkt laks, pastrami med pepperrotkrem, umberto, pestoskinke, krydret kalkunskinke, timianmajones, smør, steinovnsbakt brød og focaccia.

Kokkens klassiske: 225,-
Spekeskinke, fenalår, lammerull, jegerskinke, roastbiff, røkt laks, eggerøre, potetsalat, waldorfsalat, grovt og fint brød, smør.

Kokkens koldtbord: 240,- 
Røkt laks, eggerøre, roastbiff, remulade og løk. Kokt, røkt skinke, lammerull, kylling- og karrisalat, spekeskinke, fenalår, potetsalat, rømme og flatbrød, jegerskinke og waldorfsalat. Brød og smør medfølger.

Utvalgte varmretter med pristillegg: 

Kylling, kjøttkaker og ris 40,- 

Biffgryte med ris, salat og dressing 65,- 

Biff stroganoff med ris, salat og dressing 75.- 

Finnebiff med potetmos, baconsurret rosenkål og tyttebær 130,- 

Urtebakt laksefilet med stekte poteter og salat 50,- 

Bestill catering
Selskapsmenyer

(Alle priser er pr. person, minimum 5 personer)
Selskap over 50 personer gis pristilbud.

Suppe:
Blomkålsuppe med bacon og parmesan 50,- 
Aspargessuppe 50,- 
Norsk løksuppe 50,-

Forrett:
Carpaccio av kalv med ruccolasalat 125,-
Gravlaks med dillstuede poteter og sennepssaus 125,-
Spekeskinke med asparges og sommersalat 125,- 

Hovedrett:
Bresert oksehøyrygg med fondantpotet sesongens grønnsaker og rødvinssaus 250,-
Bakt torskerygg med sellerirotpurré, smørsaus og bakte grønnsaker 200,-
Lammeskank med potetmos, smørstekte rotgrønnsaker og rødvinssaus 250,- 

Dessert:
Panna cotta med coulis 75,- 
Ostekake 65,- 
Sjokolade-delice 99,- 

Bestill catering
Tradisjonsmenyer

(Alle priser er pr. person, minimum 10 personer)

Lapskaus 110,- 

Kjøttkaker i brun saus med potet og grønnsaker 125,- 

Saltkjøtt med potet, sjy, stappe og pølse 239,- 

Koteletter med fløtepotet, saus og grønnsaker 179,- 

Biffgryte med ris, loff, salat og dressing 165,- 

Biff stroganoff med potetmos, salat og dressing 169,- 

Finnebiff med potetmos, baconsurret rosenkål og tyttebær 249,- 

Svinekjøttgryte med ris, salat og dressing 149,-

Lammestek med fløtepotet, saus og grønnsaker 299,- 

Urtelaks med stekte poteter, agurksalat og rømme 179,-

Fiskesuppe med brød 149,- 

Tomatisert fiskesuppe med focaccia 159,- 

Bestill catering
Tapas

(Alle priser er pr. person, minimum 10 personer)

Kald tapastallerken: 150,-
Marinert scampi 
Tapaspølser med coleslaw 
Ost 
Umberto med aioli 
Focaccia

Varm tapastallerken: 150,-
Chillipølser 
Asparges med spekeskinke 
Satayspyd 
Poteter i urteolje 
Diablo tender 
Focaccia    

Kokkens tapas: 299,-
Marinerte tigerreker, lefseruller med fenalår, speke og osteanretning, Pastasalat med kylling, gresk salat med fetaost og oliven, aioli, timianmajones, og tzatziki, focaccia, smør. 

Utvalgte varmretter med pristillegg:

Kjøttboller, spareribs og poteter i urteolje 50,- 

Klassisk tapas: 425,-
Spansk tortilla/omelett, marinerte oliven x2, marinert småløk, soltørket tomat, bruchetta med serranoskinke og tomatpesto, pastasalat med skinke/reker, wrap med serrano/røkt laks, marinerte reker, 3 sorter ost, aioli, olivenolje, balsamico, brød.

Varmmat: Albondigas (spanske kjøttboller) med tomatsalsa, baconsurrede dadler, saltbakte poteter, honning/chili-glaserte kyllingklubber, tapaspølser.

Bestill catering
Julemeny

(Alle priser er pr. person, minimum 10 personer)

Julekoldtbordbord  250,-

fenalår, lammerull, ribberull, roastbeef, juleskinke og julepostei.
Varmrøkt laks med pepperotsaus, røket laks
waldorfsalat, potetsalat, eggerøre, julesild, tomatsild
følger med brød og smør.

julebord med Julemiddag og karamellpudding eller riskrem  399,-


Julemiddag 350,-     

Ribbe, pinnekjøtt, julepølse, kålrotstappe, rødkål, potet og ribbesaus.

Ribbemiddag 225,-
Ribbe, rødkål, potet og ribbesaus

Pinnekjøttmiddag 299,- 
Pinnekjøtt, julepølse, kålrotstappe, potet og sjy

Juletallerken 275,-       
 ( 2 biter ribbe og pinnekjøtt per pers )
Ribbe, pinnekjøtt, kålrotstappe, rødkål, potet og ribbesaus.

Lutefiskmiddag 250,-  
Lutefisk, potet, kålrotstappe, ertestuing. bacon, sennep, brunost og sirup.

Dessert

multekrem med krumkaker 99,- 
Riskrem med rødsaus 49,- 
Karamellpudding med cognacsaus 65,-

 

 

Bestill catering
Lunsjmenyer

(Alle priser er pr. person, minimum 10 personer)

Assorterte snitter 24,-                                                

Assorterte bagetter 75,- 

Varm taco-bagett 79,- 

Varm kylling-bagett 79,- 

Varm biff-bagett 79,- 

Lunsjtallerken 145,- 

Karbonadesmørbrød 95,- 

Pizza: 

Pizzaen vår er beregnet til 3-4 voksne personer.
Salat og dressing kan bestilles som tillegg. 50,- pr pers.

Kokkens klassiske pizza 265,- 

Kokkens baconpizza 299,- 

Kokkens tacopizza 299,- 

Kokkens spesialpizza 325,- 

Bestill catering

Bon appétit